Vzpomeň si na všechno

Vzpomeň si na všechno

Anotace: každý někdy potřebuje povzbudit

Nepřestávej,nikdy se nevzdávej,drž hlavu vztyčenou,
vyšplhej až na vrchol a nedělej ze sebe dívku smutnou.
Vzpomeň si na všechno,jen ať svět vidí co v tobě je,
jedině takhle zjistíš jestli tě vůbec někdo miluje.
Drž se toho,čím ses snažila být a ne toho,co z tebe chtějí ostatní udělat,
protože jen když budeš sama sebou,bude tě mít každý rád.
I když se hodně trápíš,tak se přece jenom trochu usměj,
nestarej se o to,proč se to děje zrovna tobě,prostě se na to neptej.
Protože na tuto otázku se stejně nedočkáš odpovědi,
když se tě lidi snažej ponížit,neotáčej se,prostě to přejdi.
Uvědom si,že už zodpovídáš sama za sebe,
že je tu taky někdo,kdo miluje jen tebe.
Určitě ti dám vždycky za pravdu,když mi budeš říkat,
že život není lehký,ale říkám ti,nemá smysl si ho brát.
Vždyť tvůj čas teprve přijde a štěstí tě brzy potká,opravdu,
takže se hezky vzchop a nepřestávej to nikdy zkoušet znovu.
Vzpomeň si,kdy jsi byla poprvé opravdu vážně zamilovaná,
na všechno,po čem jsi toužila a kdy jsi byla nejvíc zasněná.
I když se ti zdá,že svět je příliš tvrdý,na tohle všechno si vzpomeň,
na to,že se vždycky najde něco,pro co ještě žít,nikdy nezapomeň.
Snaž se nedělat si z ničeho starosti a užívej si příjemné chvilky,
které ti život přináší a mysli na to,že máš stále skvělé kamarádky.
Jestli chceš milovat,projev své city,
udělej to,zamiluj se a budeš milována i ty.
Představivost je klíč,protože ty jsi svým vlastním osudem,
v těžkých chvílích bys nikdy neměla být sama,ale s přítelem.
Cožpak nevíš že je pravda,když se říká
všechno,co tě v životě potká je jen zkouška?
Nezapomínej,že všechno,co se děje,má svůj důvod,
mysli si třeba,že to vždycky tak bůh rozhod.
Autor indiánka, 27.08.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí