cesta

cesta

Anotace: v předvečer

na mé cestě za poznáním,
beethovena poslechl jsem si
ten však v rock´n´roll se změnil

od zpívající fontány dozvěděl jsem se pak
že život sám v sobě tkví,
že,
tohle je to ono

a zvenku na sebe se podíval
a málem se rozbrečel

totiž teď, teď teprv se uvidí
Autor deus ex machina, 27.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí