Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: pokus na věčné téma,vlkodlak,děkuji za připomínky a nápady.

Sbírka: Nemrtvý

Po staletí, sluha upíra,
hustá srst,vysoký jak hora,
kam ukrýt bych se měla.
Již mě vidí,
oči šelmy,
utíkám,
rána se nedočkám,
zcela v jeho moci.

Kolem sebe,samá mrtvá těla,
hle v té tmě ruina,
proč na lovu ti lidé byli,
ti blázni, ho zabít chtěli,
hlupáci,
zničit, tvoji nesmrtelnou podobu,
poslat tě tím do hrobu.

Teď,já štvaná zvěř sem,
doháníš mě?
Ne nejsem nepřítel,
cítím pařát na těle,
slyším, kosti mi praskají,
umírám bolestí,
dílo dokonáno je,
večeře ze mě,
pro tebe.
Autor maakkyy, 28.08.2009
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí