Jen aspon trochu štěstí

Jen aspon trochu štěstí

Anotace: nwm mno není to moc básnické nemá to moc rýmy ale snad to nevadí

Kousek z Tvé Radosti,
kousek z Tvé Lásky.
Kousek Tvého Srdce,
kousek Žití bez Starosti.

Být pár let Šťastná,
být pár let s Přátely.
Nebýt v noci Sama,
se Slzami v postely.

Zkouší Mě Rozesmát,
moc se to Nedaří.
Musím se Pousmát,
ať Náladu to Nezkazí.

Záleží Mi na Vás Všech,
Záleží Mi na Přání.
Odcházím Daleko,
Slzy však v Očích Mám.

Bude se Mi Stýskat,
to Vám všem Povídám.
Končím jsem Slabá,
Touhou Nemocná.

Možná se už Hroutím,
Pomoc je Vzdálená.
Závěr je Zkrácený,
Mám VÁS VŠECHNY MOC A MOC RÁDA.
Autor ThiNuShK4, 28.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí