Upír II

Upír II

Anotace: snažila jsem se .......

Stojím v kruhu šlechticů,
pohled upřený, na konec sálu.
Tam v rohu,
muž mých snů.

Krásný jak Adonis,
vlasy ebenově černé,
pleť průsvitně bledá,
v očích mu oheň plá,
ústa rubínově červená.

Jeho pohled vyslaný ke mě,
zkoumá.....
zda cenu mám,
jak zboží na trhu,
nechána svému osudu.

Stojí u mě, ruku líbá,
má paní,
vy chvějete se,
nebojte se,
bledá jste, jak stěna,
usmívá se,
tak rychle ztracena.

Zahrada plná květů,
splývá v obraz úžasný,
očima on prosí,
o polibek jediný,
extázy prožívám,
stále živá,
dvě malé ranky, z jeho polibku,
na krku mám.

Má paní, jediná....
jsi kouzelná,
zbavena strachu,
kráčím vstříc,
jinému životu,
dopředu,
zpátky nikdy víc.

Spěchám,
do sálu, vrací se,
úplně jiná žena.
Můj pane,
co dále krásného,
se stane......
Autor maakkyy, 29.08.2009
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: E., Blair, Oťas, Bloodmoon, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasný :-)

30.11.2010 16:25:00 | Blair

Hodně hodně zajímavé uf. až jsem se zadýchala...

29.08.2009 04:50:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí