Pravda

Pravda

Anotace: Láska je prevít leč životem spojená

12.12.2008 01:05

Autor(pravda o mně)

Pravda

Je těžké žít na Tebe myslet
Tebe v srdci mít
na Tebe čekat
a jen tiše doufat

Mé srdce bylo s kamene
Láskou opotřebené a sklamané
dokuď však nepotkalo Tebe
v nic jsem už nedoufal
sám sebe se už na nic neptal
a jen vysílením
v křečích jak zvíře
chtěl skonat

Však než jsem potkal Tebe
láska a cit
už země pomaly vyprchali
byl jsem zrazen a podveden
láskou zničen
na nic už nemyslel
v nic nedoufal

pak potkal Tebe
přesto tiše trpěl dál
a léta plynuli
jak stín v bouři
v utkvělích myšlenkách

něco bylo
v dáli se rýsovalo
já šanci zas dával
pak se zvedl hurikán
a vše zmizelo opět v dáli
zas láskou zrazen
citem neopětován
srazen na kolena
v mučících myšlenkách

pak jsem opět potkal Tebe
a svět se obrátil
v temném světle
opět záchrana
jako Ty sama
a život
jež níčil i tvůj
v propasti pekla
přesto
jsme propadli
sami sobě
Autor JarekBrnoCz, 29.08.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí