Dříve

Dříve

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Dříve


S hlavou na dece
ve spacáku zabalen
vracím se v myšlenkách
do doby dřívější.
-
Dříve? Jo sranda?
Ta byla pořád.

*

U stolu s přáteli
připíjet na štěstí
a žehnat si na časy,
jasně že dřívější.

Dříve? Jo štěstí?
To bylo pořád.

Na chatě společně
se tulit k sobě
pro tělesné teplo
jen a nic víc.

Dříve? Jo důvěra?
Ta byla pořád.

Dříve,
jo to bylo fajn.

A co teď?

S hlavou na dece
ve spacáku zabalen
vzpomínám jen
na mé nejmilejší.

Teď? Jo pryč?
No to jsou pořád.

Žiji jako dříve
a oni též,
ale stále je to
jenom teď.

Teď? Jo miluji?
No to pořád.

Hlavně ta dvě
malá zlatíčka,
která se mi vzdalují
čím dál více.

Teď? Jo bolí?
No to pořád.
Autor Miro Sparkus, 29.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Házté, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím...

29.08.2009 13:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí