Nic

Nic

Anotace: Velké nepochopitené nemyšlení

Hledáte rým, to tak,
nemá cenu vymýšlet nový znak.
na básně se lidi chytaj,
kolem rýmů jak vosy se motaj.

I to, co nemá rým je báseň...,
že třeba jen padla jeseň,
že listí šustí,
rotvajler obět nepustí.

Nemusí mít děj,
když jen se dívá zloděj.
Nemusí mít pointu,
nemusí mít slova...
Autor Kozojed, 27.10.2004
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí