Úplněk

Úplněk

Anotace: Obyčjný je život

Magickou silou přitahuje,
jen krátkou dobu působí.
Zmatek v životě mnohdy způsobuje,
svůj příchod nikomu netroubí.

Energií křišťálovou kouli očistí,
na jednu noc si s osudy pohrává.
Proč tomu tak je,
nikdo nezjistí.
Nikdy svůj boj neprohrává.

Stále si po obloze pluje,
jeho sílu v těle cítíš.
Tvá dlaň mu cestu do srdíčka ukazuje,
nic silnějšího nespatříš.

Oči od něj nemůžeš odtrhnout.
Copak se divíš?
Zblízka se ho chce prohlédnout,
štěstí ti konečně přeje.

Nenech se pohltit,
pak konec to není.
Snaž se ho pochopit,
jen tak se tvůj život změní.

Je nádherný,
i hvězdy se ho hýčkají.
Není z nich zmatený,
nemusíš se na něj dívat potají.
Autor pierer, 29.08.2009
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí