Když cesta je cíl

Když cesta je cíl

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ndR5pOo1uTU

Prach pod nohama se víří
a slzí nám z něj oči.
A nevím jak se smíříš
s tím, že den už končí
a my máme ještě dlouhou cestu domů.

Jsi ještě tak malý
a pořád se mě ptáš:
Už tam budem, mami?
Tak málo toho znáš,
ale teď už víš, že je dlouhá cesta domů.

Mama, please take me home.
Mama, please tell me why.
Tell me why home is gone.
Mama, please let me cry.
Mama, it long walk home.

Promiň, lásko, dítě moje,
máma je stará a unavená.
Nezůstávej tady v stoje,
udělej ten krůček dál.
Už nemáme tu dlouhou cestu domů.

Sweet home, please tell why.
Tell me why mum is gone.
Mama, please let me cry.
Mama, you are at home.
Even way can be our destination.
Autor mozec, 29.08.2009
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí