Stromeček života

Stromeček života

Anotace: Měl to být původně text k písni, ale neujal se (chtěli cosi z mytologie, a ne o chlastu) Nemám ponětí, co s tím dál udělat. Přeložit do Angličtiny? Přebásnit? Co si o tom myslíte vy? Měl to být experiment. Třeba se Vám bude líbit. Jsem zvědav hlavně n

Zalívám si stromeček,
to vše v jednom hltu.

Výtečný ve vědění,
a dává mi procitnout,
v mé malé kocovině.
Stromeček mého života,
Spláchnut v kanále,
Plodí mé vztahy,
Mezi lidmi.

Zalívám si stromeček,
Roste mi z něj nenávist.
Zapomínám, jak padají lístky,
Ale miluji svá rána.

Stromeček mého života,
Symbol křehkosti žití.
Společně se prodáme,
ethanol to jistí.

Stal jsem se tím, co jsem odsuzoval.

Nenávidím sebe,
Svá rána,
Jazyková tornáda,
Zvlášť když nic nepamatuji…

Stromeček života,
Nemám síly ho podřezat.
Stojí totiž na něm,
Můj alkoholismus života a mé pití.
Autor Aldehyde, 29.08.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí