Němá tvář

Němá tvář

Anotace: chtěla bych tuto báseň věnovat své fence Kelly, která je opravdový přítel...

Děkuji tobě,
že v téhle době,
mi tolik pomáháš,
stále mi nasloucháš,
nikdy neodmlouváš,
škoda, že mluvit neumíš.

Slova ze rtů tvých,
nikdy neuslyším,
jen štěkot,
vždy budí mě,
nad ránem,
mi chceš zřejmě,
toho nejvíce říct.

Bohužel tvé řeči,
vůbec nerozumím.
Přesto tě miluji,
láskou opičí.
Autor maakkyy, 29.08.2009
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, zelená víla, Hloupá Květinka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí