procházka

procházka

Anotace: vcelku krátká "básnička" o mé včerejší cestě .. představte si já došel z Karláku až na Palmovku ..:D no neni to výkon hodný uznání?

šel jsem svoji procházku ..

hlavním městem naším ..

dumaje kde splaším ...

tisíce sladkých polibků .

ne .. nestěžoval jsem si na zimu .

byť byla to chladná noc ..

já hledal lék na nemoc ....

.. chtěl jsem zbavit se splínu .

zahleděn do vln .. a na nich ...

.. houpá se opadané listí dubů ..

toužil jsem překonat hranici studu

ochutnat zas něžný milostný hřích ...

tu byl jsem svědkem představení .

překrásné hry všech těch světel ..

když na lunu jsem zasněně hleděl .

s pocitem že na světě hezčí místo není ...
Autor Jan Střelec, 27.10.2004
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí