List

List

Anotace: Zase jednou zveršováno

Svírám v dlaních suchý list,
mé srdce našlo místo míst,
kde vítr hrál si s listy stromů.
Komu ten list hlídám, komu?

Kdo hledá mne, ať štěstí má,
neb cesta má je neznámá,
kdo našel mne, ten šťastný je,
když suchý list tu nalezne.

Struny pián sladce znějí,
všechno krásné rozechvějí,
že zdá se ještě nádhernější,
moje cesta, cesta zdejší.

Vítr hrál si s listy stromů,
já list předám právě tomu,
kdo neuvidí suchý list,
ale tohle místo míst...
Autor Monte Carlo, 30.08.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Pelican, Ive, Ariella13, PrinceznaHeliovýchbalonků, Zefi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní, dík ST

26.09.2010 00:17:00 | Pelican

Jenom zírám...

06.09.2009 09:54:00 | Ariella13

ta je opravdu krásná-super tip.To co o sobě tvrdíš není pravda jsi dobrej

31.08.2009 18:25:00 | Dameira

ta je opravdu krásná-super tip.To co o sobě tvrdíš není pravda jsi talent

31.08.2009 18:25:00 | Dameira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí