Promiň

Promiň

Anotace: ...

To slovo co nesnáším,
to čím se má vše napravit,
co vždy přinese jen splín,
skoro nikdo ho neumí naplnit

můžeš ho vyslovit tisíckrát,
ale pořád bude jako poprvé,
mohl bys mu smysl dát,
jenže to se nikdy nestane

pouze mistři říkat ho smí,
co jeho význam umí ovládat,
však ve všech hrdlech pořád zní,
nemusíš si s ním zahrávat
Autor Sllunce, 30.08.2009
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí