Elementální přátelství

Elementální přátelství

Anotace: ......

Jsi jako nebe - nespoutaná,
ať zvednu oči vidím jen tebe.

Jsi jako voda - zcestovalá,
protože v každem srdci jsi někdy byla.

jsi jako oheň - který musí hřát,
aby každý věděl že si stebou nemá hrát.

jsi jako sama zem - les i sad,
aby každý věděl že jsi tu pro toho kdo tě má rád.
Autor Earl, 31.08.2009
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí