dál a dále°

dál a dále°

nechci zůstat / a ještě ani nechci úplně odejít /
ještě se nechci úplně opustit /
vidím / jak sedíme na zdi /
a dolů padají nedopalky /
zakrývají celou zem pod námi /
a my / se nemůžeme smát /
protože dny jsou dlouhé / na všechen ten stesk /
a příliš krátké / pro tu lásku /
vidím / jak za svítání /
cizí město /
jak mě sráží /

schováváš přede mnou všechny odrazy světel /
sám si před ně stoupáš /
zakrýváš je stínem /
abych se neviděla /
aby mě ten pohled nezabil /
přecházíš ulici / plnou aut /
plnou neoposlušnosti /
otáčíš mě zády /
nechci zůstat / a ještě ani nechci úplně odejít /
ještě se nechci úplně opustit /
zády pryč /
pojďme pryč.
Autor chewing machine, 31.08.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí