Luxuria

Luxuria

Anotace: pátý ze sedmi smrtelných hříchů

Sbírka: Sedm smrtelných hříchů

Luxuria

Ještě, ještě!
A víc!
Dvě těla spojená v jedno
Dva milenci
Jeden žár, jedna touha
Znásobená vášní
Tak nepřestávej
Kousej, škrábej, způsob bolest
Chce to krev
Pro lásku se přeci musí krvácet
Což teprve pro uspokojení, kdy láska je vůči ní jako David a Goliáš?
Zahryzni se až do kostí
To je ono
Dva milenci v jedno tělo
Jedno tělo v jedinečné, celistvé zvrhlé slasti
Miluj mě, sněz mě vášní!
Zakousni se do mě a urvi svými zuby kus masa
Trhej, lámej
Vypij moji krev
Uspokoj naši vzájemnou vášeň
Ta vášeň je jako inferno, které v pekle nenajdeš
Oko ohnivého tornáda
A my jsme jeho středem
Jsme pohlceni nezkrotností
Kousej, trhej!
Nasyť naši vášeň naším masem
Znič nás pro to nekonečné uspokojení
Autor Jesper, 31.08.2009
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí