džbánek

džbánek

Anotace: ...

...

na povrchu zdoben jsem
dobovou malbou,
uvnitř však ozvěna
snídá se mnou
každé ráno

rukovět rozbitá
vypráví kolemjdoucím,
že kdysi někdo
rád svá ústa ve mě svlažil

návštěvy motýlích křídel,
cítím v každém kousku hlíny,
kterou kdysi
někdo s láskou tvaroval,
aby dostala svůj správný vzhled,

na polici v podkroví
mám ted své trvalé místo
a doufám,
že přijde den,
kdy budu zas pro někoho..
..když ne vším..
tak alespon potřebným

...
Autor chalcedon, 31.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí