cit bez tváře..

cit bez tváře..

Anotace: kdysi dávno napsané řádky..

a ty se lehce usmíváš
nechávaje dopadat
můj kámen života
na dno studny bytí.

tvůj hlas v dáli mihotá
když můj kámen se tříští.
Vzlyk duše rozřezané střepy.
Mihotáš jiné.
Autor Patěnka, 31.08.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, démon zatracení
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí