Nemožné

Nemožné

Anotace: ...

Přecětla jsem jeden citát,
slova nemožné se týkal.
I bez křídel lze přistát,
někdo mi říkal.

Nemožné neexistuje,
v něm se psalo.
Zda možnost tu je,
aby nemožné se v možné stalo...?

Nemožné není póza,
pro malé lidi.
Co píšu není próza,
to i laik vidí.

Vše možné zda je,
vzniká otázka.
Bezruký na housle nezahraje,
život není procházka.

Bez úst na flétnu,
zpívat bez hlasu.
Bez křídel nepřilétnu,
ale i bez očí zřím krásu.

Nevěřím v nemožné,
ale všechno není možné.

A tak každému někdy zůstane
jen přání zbožné...
Co si přejeme, se vždy nestane,
hlavně když jsou líně,
ruce složené v klíně.
Autor Gudula, 01.09.2009
Přečteno 323x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, enigman, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kapka, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná a parádní závěr, ST!

01.09.2009 15:33:00 | hašlerka

to je možné...

01.09.2009 14:38:00 | enigman

Silné verše...

01.09.2009 11:37:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí