Gula

Gula

Anotace: ...šestý smrtelný hřích

Sbírka: Sedm smrtelných hříchů

Gula

Svět od záchodové mísy do kuchyně
Ale víc nepotřebujeme
Jsme širší než celý svět
Doslova tečeme, sotva se hýbeme
Naše ruce a nohy jsou spíš už jen zakrnělé pahýly
Jsme výtvory špatných pekařů
Překynuté těsto
Jíme, jíme
Máme hlad
V kuchyni se hojně nakrmíme
Jako na královské hostině, kde my jsme králem
A možná i více než králem
Více než bohem
Hodujeme pokrmy ambrózie
Nejde nám o krásu a věčné mládí
Jde nám o naše chuťové pohárky
Náš jazyk je gurmán nad gurmány
A tak počítáme čas ne ve vteřinách
Ale v počtu polknutí
Ne minuty
Počet soust
Hodiny jsou chody
A pak jdeme zvracet, abychom mohli opět jíst
A nepromarnili důležitý čas trávením
Vždyť jídlo je náš požitek, extáze, orgasmus
Autor Jesper, 01.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí