Naskoč na ten kolotoč

Naskoč na ten kolotoč

Anotace: pro bližší představu, co mě donutilo napsat tohle:D http://www.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg

Naskoč na ten kolotoč.

Vždyť všechno kolem tebe běží,
u nohou ti lidé leží,
a ty se cítíš stále svěží.

Naskoč na ten kolotoč.

Lítáš světem tam a zpátky,
jak z pohádky do pohádky.
Točíš se a nevíš kudy,
chrání tě jen vlastní pudy.

Skoč do víru,
Bav se s námi,
Nevím jen, kde brát mám sílu,
Ukončit to s vámi v míru.
Autor Monte Carlo, 01.09.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Ariella13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí