Nechte nás jít

Nechte nás jít

Anotace: Neni zamerem ublizovat ale nkedy clovek nedokaze jit dal...

Je jich tolik... boletsivých duší
lide je ničí a přesto málokdo tuší,
že i ta jeho tam, co ty naše muže být
že i on bude kalnou vodu pít
stačí tak málo k neštěstí
k duše zabití

Pak bloudíme ulicemi sedými
mezi lidmy a jejich stíny
plni strachu...bez života
bolestivá je každá nota...
dejte nam křídla, nechte nás jít
my vás milovali... nechte mě jít...
Autor Emory, 01.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí