srdce

srdce

Srdce mi povídá
srdce mi skáče.
Když oči vidí,
jak někdo pláče.

Pomůžeš,pohladíš
tomu se nestraníš.
Povídej srdíčko
trpíš-li maličko.

Pověz mi prosím,
když slzy rosím.
Pověz mi proč?
Říkáš mií skoč!
Autor zajicek.vjamce, 01.09.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí