Připraven, tedy...

Připraven, tedy...

Anotace: Připraven, tedy...

Nohy do pevné záložky.
Ruce položit na zem.
Poslední pohled na trenérky.
Jsem již připravený.

Připraven na života běh,
plného překážek,
plného potlesku.
Sponzoring si klidně nech!

Běžet budu stejně sám.
Pevnou vůlí doběhnout mám.
Tvé špinavé peníze nechci.
Přetrhnutí pásky si užít chci.

Trénink byl velmi tvrdý.
Dosti často vyčerpávající.
Ve výsledku však určující,
věřím, že budu vítěz budoucí.

Běžet budu za svojí drahou vlast.
Za ty, co mi poskytli léčivou mast.
Za ty, co mě informacemi hlavu plnili,
ale své sny si, Bůhví proč, nesplnili.

Závod to bude těžký,
to mi je ovšem jasný.
Jsem ale připravený.
Nedožiješ se ostudy.

Závod povedu čistě.
Bez jakýchkoli faulů.
Vždyť jsem žil v Čisté.
Se Spousty sester i bratrů.

Pozor! Už se odpočítává.
Už to za chvíli vypukne.
Tony vám pusy posílá.
a…a… UŽ BĚŽÍME !
Autor James Tony, 02.09.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí