Měsíc

Měsíc

*

...přízemní společnost věrné samoty
za tance temných nadějí ve svitu
zkamenělého průvanu bez hvězdných cest
zaslepenou touhou...

...jen koruny stromů těžknoucí pod křídly
z levandulí a slepá slova marnosti
pod otisky ztracených stop na kraji konce
neznámých pravd žití...

...usíná opět něžným polibkem noci s beznadějí
jež opakovaně chladnou krásou
ve smíření za deště aromatických pravd...

dorůstá....

...a přece nikdy nezáří stejně
Autor padající do neznáma, 02.09.2009
Přečteno 238x
Tipy 12
Poslední tipující: Danger, Bíša, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Květka Š., enigman, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

temná je tvá krajina
která na barvy je skromná
leč stvořená k melancholii
kde pravda je pod závojem ukryta...

20.11.2010 23:06:00 | Danger

hezké básnění..ST:

03.09.2009 10:21:00 | Acham

ani nezhasíná...

03.09.2009 08:54:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí