Neštěstí

Neštěstí

Anotace: ...

Ztráta jak pod pás rána
Bolestný slzy dech
Havran lid odnesl zvoníc jim hrana
Světem se zachvěje osudu stesk

Zlato se leskne jen v záři slunce
Nejdražší naše životy
Tolik je lásky co neváží unce
Ruleta s poslem dobroty

Toužebný výkřik němé krásy
Zašeptá naděje stín
Zlověstný meč zabité spásy
Prosviští nocí , jež polyká splín

Brouzdat se v povětří nemocných duší
Jako když zima zahubí ptáče
Častěji životu černý plášť sluší
Potoky neštěstí, oceán pláče.
Autor Janishka, 03.09.2009
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I oceán pláče zahubí to malé ptáče...

03.09.2009 12:50:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí