Kormorán

Kormorán

Anotace: ...

Kormorán bídy svou oběť hledá
Kola se tvoří nad hladinou
Když se sen s osudem nechtěně shledá
Směje se budoucnost s gilotinou

Had co nás vysvléká s oprátky moci
Aby si pochutnal na našem mase
Okolo bloudí jen zlomení cvoci
Zběhlí a ztracení na cizí trase

Nevidomí strach v pouličním osvětlení
Zrození prosté čistoty
Kdo nezná bolest, lásku neocení
Zmařené lidské životy

Jen jemný náznak citové hloubky
Vyděsit smutek zpěvem
Jen trocha jedu co zabije choutky
Jež mívá kormorán posednut hněvem.
Autor Janishka, 03.09.2009
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi to nemáš jednoduché,bojuj,máš na to

04.09.2009 01:23:00 | WAYWARD

Pěkný.Smutný ale pěkný...

03.09.2009 12:48:00 | Květka Š.

Líbí se mi tvé básně ač halené do smutku, ale já nemám co mluvit...:o))

03.09.2009 11:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí