Láska vs.lidi

Láska vs.lidi

Anotace: Dlouho jsem se tady neukázala, ale slibuju, že už nezanevřu:)

Ahoj Ty krásná věci,
jež zveš se jménem láska,
každý kdo tě ucítí hned slyší,
Ledy praskaj..!!
Každej slyší tóny znít jako,
hudbu ráje,
přitom tahle láska,
je jen z vedlejšího kraje..

Krásná dívka růžolící,
běhá po vsi z bílou svící,
fajfku občas připálí,
a hle i starším ledy roztáli..
Když se vlasy dotkne země,
kytky hnedle začnou kvést..

Zní to možná nerozvážně,
já vzal si lásky trest..
Boží muka na bedrech teď za ní musit nosím,
však komu to překáží já sám pekla jsem zlosyn..
Miluju Tu její vůni, jako by mě chtěla vést,
ať jste mladí nebo staří, nenechte se smutkem svést:)
Autor Scream Silence, 03.09.2009
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí