Sans le nom/Nepojmenována

Sans le nom/Nepojmenována

Anotace: napsána 17.7.2009

Le temps mobile.
La situation facile
mais aussi dificile.
La musique tranquille.
C´est quelque chose qui
fait la vie fragile!

...............................

Měnící se čas.
Lehké situace,
ale i těžké.
Klidná muzika.
To jsou některé věci, které
dělají život křehkým!
Autor l.rosnicka, 03.09.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: 11477
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je bomba!

03.09.2009 16:37:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí