Kytka v přírodě

Kytka v přírodě

Anotace: kytka v přírodě

A více vědomí o tobě lásko nás všech
všech tvých milenců i milnek
více ti patřím v okouzlení plodem tvým
z tebe a v tobě vznícen plamený vlas
a námi tiše a v tvých pevnostech objevován
a tak klouže v nás a odhalí utajené klenoty
a my tak malincí ve velkolepých oslavách vzešlých ze země
nás všech také lesních porostů a srcnců a živých křídel
A dým tvých pozdravů s citem k vůni tvého obláčku
a pozoruji jak stoupá výš a výš na znamení tobě
na uctení síly a moci živných půd
A jak prastaré kouzlo osvětluje život můj
a také pohled do tvé zahrady přírodo
tak dokonale ustrojené k věčným slavnostem
tak plné melodií a úschovnou pravého umnění
a v tobě se rodí den co den světélko
život
aby mohl rozzářit svůj úsměv pro úsměv náš
a k získání pochopení a pokory
žiješ a umíráš a znovu se rodíš
jsi matkou otcem i dítětem
jsi mír láska
jsi dar
Autor fidjuice1, 03.09.2009
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí