Víš, co je láska?

Víš, co je láska?

Anotace: ...

Říkej mi: Mám Tě rád
Můžem' si znovu lhát
Polibky falšovat
A duše proklínat

Víš, co je láska, milý?
Víš to? Víš - ale jen chvíli
Pak zase s jinou hledáš štěstí
Sorry, hochu, dala bych Ti pěstí,

Nestíhám vnímat naše činy
Stále ty stejné hloupé viny
Schovej se pod peřiny
Tam jsi zas' trochu jiný.

Víš, co je láska, milý?
Tvé srdce zmatkem kvílí
A ty to necítíš.
Myslíš, že všechno víš.

Pod břichem láska doufá
Tělo si marně zoufá
"Hledá se holka hloupá"
Co tělem něžně houpá

Víš, co je láska, milý?
Tam, kde jsme spolu byli
Bude zas jiná s tebou stát.
Budeš jí říkat "Mám Tě rád"?
Tak jako mne?
Autor KreestynaK, 03.09.2009
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí