Ztracené iluze..

Ztracené iluze..

Anotace: Když se dlaně s větrem otáčí..

Tak snadno ztácím ideály,
snáze, než stromy listí na podzim.
Vaši hru jsme již léta hrály,
vaše lži, ne já o to neprosil.

Jsem jen prostoduchou loutkou,
na cizím majetkovém poli.
Podrážet mi nohy a mazat med,
mé srdce vám již více nedovolí.

Jak jen se vyvléct z oněch sítí,
by jste nepili dál mou krev.
Tohle není zlato co se třpytí,
to jest mou duši třímá hněv.
Autor Roger, 03.09.2009
Přečteno 246x
Tipy 18
Poslední tipující: LeeF, Holis, Talla, s.e.n, WhiteSkull, hašlerka, WAYWARD, jedam, carodejka, Stepbystep, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten důraz slov bude někomu velmi bolestivě znít.
Je to řečeno bez obalu,ale asi to je nutné tak přímo to slyšet.

29.09.2009 07:01:00 | s.e.n

výborně vykřičené pocity

17.09.2009 09:42:00 | hašlerka

Moc hezke, uprimne a bolestive, krasne jsi to napsal.

10.09.2009 14:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí