Ven z vesmíru

Ven z vesmíru

Anotace: Pro všechny, kterým se líbí skupina Prodigy. Tímto vzdávám poctu elektronické hudbě 90 let. Out of space :)

Kometa letí, hvězdy padají,
hudba zní a lidé se radují.
Brázda vlhkého vzduchu
přeletěla nebe,
a oči upřeně hleděli na sebe.

Starý čas se s novým střetl,
revoluční nastolil řád,
a poblouzněné lidské smysly,
krouží šíleně po parketách.

Kometa letí, hvězdy padají,
nová hudba zní a rakety startují,
tak ven z vesmíru, mladí lidé
světla svítí a střílí,
jako náboje z kulometu.

Deska střídá desku,
vinyly se zvětšují,
mladí hudbou neubližují,
ba život si svůj zpestřují.

Kometa letí, hvězdy padají,
elektronická bomba startuje…
Noční kluby ve švech praskají,
protože ven z vesmíru
odstartoval k letu,
aneb čtyři „úžasní“
zahrávají stále libě světu.
Autor Chore, 14.11.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj básníčku, snad celou věčnost jsem od tebe nic nečetla:o)teda, tohle byla nebeská plejáda všech zapomenutých, nově objevených a těch nejzářivějších hvězd:o)

15.11.2005 11:57:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí