Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Autor-nevnímáme jen lásku,ale i bolest spojenou láskou

3.12 2008

Autor-nevnímáme jen lásku,ale i bolest spojenou láskou

Rozloučení

Jsem venku a v dáli
pozoruji krajinu
dívám se
zda spatřím Tebe
u té cesty nevšední

U té cesty kde jsme spolu
ještě včera stáli
a kde jsme se drželi za ruce
dívám se a snažím se
zahlédnout Tvoji tvář
jež je mi v dáli
naposled.

Ještě včera
bylo vše krásné a sladké
teď už jenom nahořklé
a podlité krví

Krásný a milí to moment
kdy jsem s Tebou šel
v ruku v ruce
s polibky dováděl
a Ty se smála
lásku opětovala.

Pak přišel ten moment
nejhorší to sen
nejdelší okamžik
nejpodlejší to mžik

Na cestu se auto přiřítilo
mě smetlo Tebe odhodilo
poslední moment mžiku
a pak jen smrt

Dívám se na krajinu
a vnímám Tebe jak kráčíš
tou cestou
kde se vše stalo
s nejistým krokem
třesoucím se tělem

Snažím se naposled
zapamatovat si Tebe
před svou cestou poslední
než Tě navždy opustím
s těžkou duší
láskou k Tobě

Teďkom se jen dívám
a sleduji Tebe
jak se loučíš se mnou
tedy tím místem
kde jsme spolu naposled byli
před tou nehodou

Lásko musím jít
opouštím Tě
dík za Tvou něžnou lásku
Autor JarekBrnoCz, 04.09.2009
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí