Proč?

Proč?

Anotace: ...protože...

Proč jsem teďka tady?
proč nedostávám moudré rady?
proč žiju tak daleko od tebe?
proč s tebou nemůžu odletět do nebe?
proč nejsi teď tady se mnou?
proč nekoupíš si letenku levnou?
proč vedle mě neležíš?
proč mě hned nepolíbíš?
proč tu kurva píšu básně?
proč mi zase není krásně?
proč tu musím pořád brečet?
proč nemužu u nohou ti klečet?
proč sbohem už neřekneš mi?
proč furt naříkám když se setmí?
proč nemůžem býti spolu...?

...protože mám prostě smůlu!!!
Autor Henry Chinaski, 04.09.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí