Atrakce

Atrakce

Anotace: nejde ani tak o akt smrti, ale o proces těžení z ní

Atrakce

Zde, zde vážení!
Zde leží!
Pohleďte na něj!
Shlédněte tu krásu!
Ten smutek, žal ve tváři!
Vidíte to?!
Jen pojďte blíže!
Leží tu tak, jak padl!
A padl vskutku působivě!
Vidíte ten výraz?
Jako by byl živý!
Jeho život za nic nestál, ale jeho smrt je krásná!
Jeho činy nestojí za zmínku!
Až na jeho skon, ten se mu povedl!
Pojďte blíže a pohleďte do tváře zbytečného!
Je vážně mrtvý, ač jeho bolest je stále živá!
Byl to smolař, nešťastník, ufňukanec!
A teď, teď vážení z něj je celebrita!
Tak pojďte se na něj podívat, jak krásně skonal!
Dívejte se, než nám shnije!
Rychle, rychle!
Jak krásně je mrtvý, padlý, slavný!
A věřte, že si přál být slavný lidé!
Tak pojďte, je tu mrtvola!
Autor Jesper, 04.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Keneu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jeho život za nic nestál, ale jeho smrt je krásná!"
skvělá myšlenka. lidé jsou hyeny, co se pasou na smůle jiných

04.09.2009 20:47:00 | Lailah

ah!
fascinující
na vyzvání takového vyvolávače bych se běžela podívat i já
zajímavý pohled na toto téma

04.09.2009 18:10:00 | Keneu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí