Jeden z večerů

Jeden z večerů

Anotace: byl to velmi zvláštní večer...

Toto je jeden z večerů
kdy mám chuť se vznést
S gravitací se poperu
Větrem se nechám nést

Na východ nebo na západ
Měsíc či slunce je to jedno
V oblacích vůbec netápat
Kol fialové nedohledno

Toto je jeden z večerů
kdy rostou křídla pesimistům
A spousta možných malérů
uvolní místo šťastným jistům
Autor Keneu, 04.09.2009
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zlváštní a krásný ...ST !

05.09.2009 13:20:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí