Prosím!!

Prosím!!

Anotace: Opět, moje pocity, pocity které mám už delší dobu... Je to na pytel s timhle. :(

Prosím,
vem si moje tělo,
na jediný den.
Já odpočinout chci si jen.

Prosím,
aspoň si ho zkus,
zvenčí mám snad dobrý vkus.
Však nejde o to co teď nosím,
Tak vem si ho, prosím...
PROSÍM!

Nevíš,
co prožívám s kůží jen,
už léta,
snažím se já dostat ven.

Vždyť víš,
všechny vzpomínky již ztěžkly,
však uletět se jim přec nechce,
bez nich létala bych lehce,
kosti ty mi dávno změkly,
už mé tělo nechcou nést,
tak jak já, mám se znovu vznést?

Nemám síly,
stát jen chvíly,
Natož dojít k cíli...
cesty,
tak hoďtě mi někdo,
záchrané vesty....
podejte mi svojí ruku,
hladkou, čistou, bez rozruchu...

Už to nejde,
to nemá smysl...
Co? říkat, že to časem přejde,
A tak své tělo stále nosím,
však na každého vždy a všude,
křičím PROSÍM!
Autor TrendyGirl, 04.09.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí