Opuštěná řeka

Opuštěná řeka

Anotace: ....

Opuštěná řeka
Co po svém si stéká
Nad ní mračna stahují se
Nebe skrápí svoje slzy
Se sluncem už nemíjí se
Konec světa přijde brzy
Opuštěná, svobodná řeka
jejíž vodnatá zář stéká
protéká skrz svobodu
dál v života závodu
je tak sama
má mnoho času
ukázat světu svou smutnou krásu

zapomenutá a ztracená
bloudící lesy, zmatená
rozplývajíc se v oceánu snad
a po vesmíru majíc hlad

Jak slunce zář
Je její tvář
Nedopatřením jen zastřená
Osamělá, zasněná

Doplula na konec světa

A její poslední věta :

Jsem opuštěná řeka,

Co osamělé stéká….
Autor Ammazonic, 05.09.2009
Přečteno 518x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, Agniezka, Psavec, Bíša, labuť, enigman, Házté, Samotář Samotinký
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každá řeka se dočká moře...;o) někdy je cesta, ale dlouhá a plná nástrah...

10.09.2009 07:43:00 | Agniezka

a na osamělé čeká...

05.09.2009 19:09:00 | enigman

Krásná..opuštěná řeka,moc hezky napsaná ST.

05.09.2009 18:26:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí