LHOSTEJNOST

LHOSTEJNOST

Anotace: ...

Fluidum jež posedlost ovládá
Soucit zlý upřímnost postrádá

Milodar čeká na slitování
Náklonnost prožívá z mrtvých vstání

Hloubání prošlými osudy
Hrozně nás na prsou tlačí
Nosíme tíhu země na hrudi
Andělé smutku světu nestačí

Kolikrát tajný prostředník zavede srnu na blata
Ovládán mocí nejvyšší, dočasně převlečen za kata

Stvoření čisté, nevinné
Slyšelo to co nemělo
Teď rukou otroka zahyne
Nebe nad bažinou ztemnělo

Nestát se srnou co slepá je
Postavit pevné hráze
Zavraždit hořký nezájem
Jet rovně po šikmé dráze.
Autor Janishka, 05.09.2009
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné..ST.

05.09.2009 18:23:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí