Po prázdninách

Po prázdninách

Anotace: ...

Už nezvoní
sklenice plné piv
jako předloni
odpočatě podzim zív

poslední seno
provoní večerem
jdeme do klidu
nehádáme se a neperem

čeká nás pomalé
říjnové usínání
pálenka z jeřabin
soukromé vinobraní
Autor zef, 05.09.2009
Přečteno 386x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí