Malá můra z panelu

Malá můra z panelu

Anotace: ...

Propadal jsem se ke dním nedělního šumu,
otlaků pivních víček v ženských dlaních
a vzdaných soubojů zlámáných rukou

Nedělní žaluzie,
chtějíc se nade mnou zatáhnout
a mé výkřiky u fotbalu,
měly mi ukázat mé následníky.
Následníky trůnu.
Další poražené,
v nerovné bitvě panelákových tradic.

A přece tam uvnitř je
vzorem každý model.
Přece přešlapuje divoce
v kruzích představ,
jak dobře o sobě smýšlející
moderátor ranních zpráv.
Tak se usmívám tuze rád.
Autor Faist, 05.09.2009
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí