Sen

Sen

Anotace: ...každý o něčem sní...

Chci báječnou ženu,
nejlépe herečku,
růžemi obsypanou vanu
a krásnou dceřičku.

K tomu taky jednoho syna,
jak by ten život byl prima.
Já a moje rasta mamča,
vychovávajíce dvě mimča.

Krásnej domek, malej bazén,
začínám snít jako blázen.

Ložnici se zrcadli všude,
kde to jenom "pude".
Na posteli s nebesi neřestí si užívat,
přitom oknem na západ slunce se dívat.

V koupelně pouze svíčkami si svítit,
nasládlou vůni z vodárky cítit.

A teď je čas probudit se,
zapomenout, zamyslet se,
co je vlastně realita a co pouhý sen,
pač zítra je tu další hnusný den,
který strávím ve svém starém bytu,
kde nemám herečku,
kde není slunečního svitu...
Autor Henry Chinaski, 06.09.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí