láska k tobě pusí.-*

láska k tobě pusí.-*

Anotace: díky tobě jsem zase poznala co je to láska...

Rok znala jsem tě jen,
pouze jako osobu ve třídě.
Pak ale něco se změnilo,
poznaly jsme se a bylo.
Ted spolu krásný vztah máme,
doufám,že dlouho spolu vydržíme.
Už za pár dní to měsíc bude,
mě ale připadá jako věčnost že to je.
Mám tě ráda čím dál víc,
ale nechci to zastavit.
Bojím se co bude dále,
ale věřím ti a to hlavní teď je.
Protože co by to jinak za vztah byl,
kdyby si v něj nevěřil.
Po dlouhé době šťastná jsem,
díky tobě lásko moje.
Autor Haniik, 06.09.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí