...........

...........

/

ztracené sny a fiktivní odrazy
ve vyschlých kalužích dešťových tajů
pod stíny dnů v pozdním bdění
nad pavučinou porozumnění
prokleté pohledy skrz zastřený svit
bez konce naděje umění žít
na křídlech magických nočních motýlů
jež věří ještě na sílu hvězdného nebe
a západů slunce v očích nad ránem
kde v lukách rosou zkrápěné tváře se ztrácí
a mraky překrývají šedavé splíny
když srdcem kreslí do vlhké hlíny
nesmyslné vryty bez citů
a jen
na dně kamenných křídel vypálené
stopy

nenajitých cílů smyslnosti

nemizí...
Autor padající do neznáma, 07.09.2009
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Quigleika, PrinceznaHeliovýchbalonků, enigman, Lenullinka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zůstávají...

07.09.2009 14:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí