Princeznám

Princeznám

Popelce s cibulí,
co mluví kapří mluvou,
nakonec sny zas zbudou
a potom se nabulí.

Sněhurko, zas běžíš lesem,
kde dlouhé jsou stíny,
jsou to tvé vlastní viny,
pořád v pohádce nejsem?

Růženko, spánek je zapomění?
i když vzpomínky odkvétají
vztek se jentak neutají.
Kvůli mě ten svět změníš?
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim jestli sem to pochopila tak jak to bylo mysleno, ale strasne se mi libi

10.09.2009 17:12:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí