u studánky

u studánky

Anotace: ...

...

našlapuješ zlehka
na paloučku z kopretin
stébla Tvých květů
rosa má svlaží

jak někdy je těžké
opustit svůj stín
ikdyž se člověk
o to sebevíc snaží

kolikrát ženci již
srpy své složili
a vyřkli slova
toliko nemněnná

a nad chvílí každou
jež spolu jsme nebyli
do studánky ukápne
slza má rumněnná

...
Autor chalcedon, 08.09.2009
Přečteno 248x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí