Bleeeeeee

Bleeeeeee

Anotace: Bleeeee

Umrlec v posledním tažení,
jak milenec v posledním ražení,
jako i umělec, jeho duše spíš, se nežení,
tak je ten svět ubohý!

Nic již lidem nevoní,
nic než vlastní prospěch už,
a tak upadají hodnoty,
za které padlo mužů už
…Dost!

A lkát nad osudem jejich nechce se mi,
trpí totiž planými nadějemi,
„lepší to bude“ říkají,
a přitom o životě pranic nevědí.
Autor Manstein, 08.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Aurelius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trocha negativismu postačí.. se odmrštit

08.09.2009 22:14:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí